Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Dijupuk Stainless Steel

Katrangan singkat:

Tembakan stainless steel palsu digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 lan bola dadi bentuke bunderan. Tembakan baja tanpa tahan tahan tahan panas, resistansi korosi, permukaan sing nggilap. Iki bisa menehi pengaruh sing sampurna kanggo bahan kerja stainless steel


Detail Produk

Tag Produk

Model / Ukuran:0,2-2,5mm

Detail Produk:

Tembakan stainless steel palsu digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 seri lan bola dadi bentuke bunderan. Tembakan baja tanpa tahan tahan tahan panas, resistansi korosi, permukaan sing nggilap. Iki bisa menehi pengaruh sing sampurna kanggo bahan kerja stainless steel, casting warna lan produk sing mbutuhake kualitas permukaan dhuwur. ukuran mulai saka 0.20mm nganti 2.50mm.

Spesifikasi Kunci:

PROYEK

SPESIFIKASI

METODE UJI

KOMPOSISI KIMIA

 

≤0,8%

P

0,045%

ISO 9556: 1989

ISO 439: 1982

ISO 629: 1982

ISO 10714: 1992

Si

1,00%

Cr

18.0-20.0%

Mbak

≤2,0%

Ni

8.0-10.0%

S

0,030%

Mo

/

MIKROTRUKTUR

Austenite sing Difitnah

GB / T 19816.5-2005

Kapadhetan

7.8g / cm³

GB / T 19816.4-2005

Eksternal

Permukaan sing ora teyeng, bentuk manik bunder

Visual

KASUS

HV: 240-600 (HRC20.3-55.2)

GB / T 19816.3-2005

Mentah Materi :

Kasus ekonomi nggunakake wire cut stainless ditembak nalika operasi pembersihan lan reresik jeblugan cukup gampang ditindakake. Kawat sing dipotong ora tugel utawa rusak sajrone digunakake amarga potongan sing padhet. Asile, sampeyan bakal entuk mupangat iki:

Shot tembakan kawat baja sing tahan baja duwe umur luwih migunani tinimbang nggunakake tembaga baja utawa tembakan kawat lan karbon

GenerationGenerasi debu luwih murah - operasi blasting luwih resik

Shot tembakan kawat baja tanpa baja ngasilake asil sing apik amarga padha karo keseragaman lan kekuwatan

④ Bakal nggawe sampeyan organisasi "Greener" amarga pembuangan media sing sithik bakal suda. (Sampeyan ora butuh tembakan, persediaan inventaris bakal luwih murah, lan ongkos mlebu bakal regane luwih murah.)

⑤ Sampeyan ora bakal ngenalake kontaminasi ferrous ing casting utawa benda kerja sing dudu ferrous kaya sing ana ing panggunaan tembaga waja utawa pemotong karbon

Aplikasi:

300 seri Blasting shot stainless steel efektif banget kanggo perawatan permukaan casting aluminium, uga mesin presisi, utamane turbocharger.

200 lan 400 seri tembakan stainless steel kanggo nyiyapake aluminium kanggo ngilangi cat lan casting aluminium mati kanggo deflashing lan pagawean pungkasan.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita