Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Ditembak Kawat Baja Kaja

Katrangan singkat:

Ditembak kawat stainless steel ditrapake khusus. Iki digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 sing dipotong dadi segmen. Tembakan kawat baja tahan karat digunakake kanggo nambah aplikasi penting sing kontaminasi ferrous ing jeblugan stainless steel, titanium


Detail Produk

Tag Produk

Model / Ukuran:0,2-2,5mm

Detail Produk:

Ditembak kawat stainless steel ditrapake khusus. Iki digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 sing dipotong dadi segmen. Tembakan kawat baja tahan karat digunakake kanggo nambah aplikasi penting sing kontaminasi ferrous ing jeblugan stainless steel, titanium, aluminium, utawa obyek kerja sing ora beku bisa mbebayani. Iki uga digunakake kanggo ngolah logam kasebut (stainless steel, titanium, kuningan utawa aluminium) ing obyek kerja sing bisa nyebabake korosi stres.

Spesifikasi Kunci:

PROYEK

SPESIFIKASI

METODE UJI

KOMPOSISI KIMIA

 

≤0,8%

P

0,045%

ISO 9556: 1989

ISO 439: 1982

ISO 629: 1982

ISO 10714: 1992

Si

1,00%

Cr

18.0-20.0%

Mbak

≤2,0%

Ni

8.0-10.0%

S

0,030%

Mo

/

MIKROTRUKTUR

Austenite sing Difitnah

GB / T 19816.5-2005

Kapadhetan

7.8g / cm³

GB / T 19816.4-2005

Eksternal

Lumahing tanpa karat sing nggilap, bentuke silinder

Visual

KASUS

HV: 240-600 (HRC20.3-55.2)

GB / T 19816.3-2005

Mentah Materi :

Kasus ekonomi nggunakake wire cut stainless steel sing dijupuk nalika operasi ngresiki lan ngresiki jeblugan cukup gampang ditindakake. Kawat sing dipotong ora tugel utawa rusak sajrone digunakake amarga potongan sing padhet. Asile, sampeyan bakal entuk mupangat iki:

Shot tembakan kawat baja sing tahan baja duwe umur luwih migunani tinimbang nggunakake tembaga baja utawa tembakan kawat lan karbon

GenerationGenerasi debu luwih murah - operasi blasting luwih resik

Shot tembakan kawat baja tanpa baja ngasilake asil sing apik amarga padha karo keseragaman lan kekuwatan

④ Bakal nggawe sampeyan organisasi "Greener" amarga pembuangan media sing sithik bakal suda. (Sampeyan ora butuh tembakan, persediaan inventaris bakal luwih murah, lan ongkos mlebu bakal regane luwih murah.)

⑤ Sampeyan ora bakal ngenalake kontaminasi ferrous ing casting utawa benda kerja sing dudu ferrous kaya sing ana ing panggunaan tembaga waja utawa pemotong karbon

Aplikasi:

300 SERI

Aplikasi: Ngindhari kontaminasi ferrous nalika nyebul utawa ngethok stainless steel, titanium, aluminium, utawa obyek kerja sing ora beku liyane.

Spesifikasi: Kasedhiya ing formulir kahanan kanthi sertifikasi kanggo ketemu MILS 13165C, SAE J441, lan spesifikasi aerospace AMS 2431/4. Tembakan Kawat Potong Baja tahan karat nduweni atose Rockwell C 50 - 58 HRC

400 SERI

Aplikasi: Kanggo nyiyapake aluminium kanggo nyopot cat lan casting mati aluminium kanggo deflashing lan pagawean pungkasan.

Spesifikasi: Nyegah kontaminasi ferrous - nanging luwih alus (ing HRC 30 - 35) lan luwih murah tinimbang 300 Series Stainless.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita