Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Mecah Steel Shot

Katrangan singkat:

Tembakan waja paduan adhedhasar tembakan baja karbon tinggi, tembakan baja karbon rendah, lan tembakan baja vanadium rendah, amarga kekurangan produk ing ndhuwur: bolongan udara, retak, bedane atose, ngembangake produk anyar kanthi masang teknologi penempaan, bisa milih macem-macem bahan


Detail Produk

Tag Produk

Model / Ukuran:0.4-2.5mm

Detail Produk:

Tembakan waja paduan adhedhasar tembakan baja karbon tinggi, tembakan baja karbon rendah, lan tembakan baja vanadium rendah, amarga kekurangan produk ing ndhuwur: bolongan udara, retak, bedane atose, ngembangake produk anyar kanthi masang teknologi penempaan, bisa milih macem-macem bahan miturut macem-macem panggunaan, biayane gumantung saka area aplikasi, bisa dawa umur panggunaan, duwe performa larang. tembakan kawat potongan elektron kasedhiya ing telung kekerasan sing beda: 45-50 HRC , 50-55 HRC lan 55-60 HRC kanthi ukuran wiwit 0.20mm nganti 2.50mm. Tembakan kawat sing dipotong sesuai karo SAE J441, AMS 2431 lan VDFI 8001.

Spesifikasi Kunci:

UKURAN: 0,2-2,5MM
KANGSA: HRC40-50

HRC45-55

HRC50-60

HRC> 60

Wujud G1 Kondisi

G2 Kondisi Ganda

G3 Bunder

PROYEK

SPESIFIKASI

METODE UJI

KOMPOSISI KIMIA

C

0.45-0.75%

P

0,04%

ISO 9556: 1989

ISO 439: 1982

ISO 629: 1982

ISO 10714: 1992

 

Si

0,10-0,30%

Cr

/

 

 

Mbak

0,40-1,5%

Mo

/

 

 

S

0,04%

Ni

/

 

MIKROTRUKTUR

Mutiara martensit utawa troosite utawa cacat

GB / T 19816.5-2005

Kapadhetan

≥7.40g / cm³

GB / T 19816.4-2005

Eksternal

Ukuran homogen, glossiness sing sampurna, bentuk bal

Visual

Napa milih Alloy Grinding Shot?

Mecah bagean salib sing dijupuk

Baja ditembak salib

Bahan Baku Ditembak Mecah

Bahan Baku Ditembak Baja

① , Iki digawe saka kawat baja palsu, ora ana bolongan udara, retakan, lan bedane atose.      

② , Miturut macem-macem syarat kanggo macem-macem lapangan, kita bisa milih macem-macem bahan kawat baja.

③ , Tembakan mecah luwih tahan, lan umure 1,5 kali kali dibedhil saka baja.

④ , Bahan gawe sing dibersihake nganggo gambar Grinding yaiku putih perak, lan permukaan sing diresiki nganggo tembakan baja Cast dadi abu-abu tuwa.

⑤ , Efek reresik luwih lengkap tinimbang tembakan baja cor, lan ora perlu ngresiki sekunder. Sawise diresiki, kasar saka bahan kerjane cocog karo persyaratane.

⑥ , Amarga kaluwihan ora ana bolongan udara, ora ana retakan, lan ora gampang rusak ing tembakan baja mecah abrasif, jumlah isi ing proses blasting kurang, bledug ing proses blasting kurang, intensitas tenaga kerja bisa kurang , lan polusi lingkungan bisa dikurangi.

Comparison of Advantages

 

Tembakan baja karbon sithik

Ditembak baja mecah

Tembakan baja karbon dhuwur

C

0,08-0,20

0.45-0.75

0,80-1,20

S

0.05

0,03

0.05

Mbak

0,35-1,50

0,50-1,50

0,50-1,20

P

0.05

0,03

0.05

Si

0.10-2.00

0.30-0.60

≥0,40

HRC

40-50

40-60 / 50-60

40-50

Asinitas

≤45mg / ㎡

≤18mg / ㎡

≤45mg / ㎡

urip kesel

4000-4200

5400-5800

2500-2800


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita