Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

FerroSilicon

Katrangan singkat:

Ferrosilicon minangka jinis ferroalloy sing digawe kanthi nyuda silika utawa pasir kanthi coke nalika ana wesi. Sumber wesi sing khas yaiku besi besi utawa skala tungku. Ferrosilicons kanthi isi silikon nganti udakara 15% digawe ing tungku jeblugan kanthi bata bata geni.


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran:1-100mm

Info Dhasar :

Merek Internasional Ferrosilicon (GB2272-2009)

Jeneng merek

komposisi kimia

Si

Al

Ca

Mbak

Cr

P

S

C

Kisaran

FeSi90Al1.5

87.0—95.0

1.5 

1.5 

0,4

0,2

0,04

0,02

0,2

FeSi90Al3.0

87.0—95.0

3.0 

1.5 

0,4

0,2

0,04

0,02

0,2

FeSi75Al0.5-A

74.0—80.0

0,5 

1.0 

0,4

0,5

0,035

0,02

0,1

FeSi75Al0.5-B

72.0—80.0

0,5 

1.0 

0,5

0,5

0,04

0,02

0,2

FeSi75Al1.0-A

74.0—80.0

1.0 

1.0 

0,4

0,3

0,035

0,02

0,1

FeSi75Al1.0-B

72.0—80.0

1.0 

1.0 

0,5

0,5

0,04

0,02

0,2

FeSi75Al1.5-A

74.0—80.0

1.5 

1.0 

0,4

0,3

0,035

0,02

0,1

FeSi75Al1.5-B

72.0—80.0

1.5 

1.0 

0,5

0,5

0,04

0,02

0,2

FeSi75Al2.0-A

74.0—80.0

2.0 

1.0 

0,4

0,3

0,035

0,02

0,1

FeSi75Al2.0-B

72.0—80.0

2.0 

0,5

0,5

0,04

0,02

0,2

FeSi75-A

74.0—80.0

0,4

0,3

0,035

0,02

0,1

FeSi75-B

72.0—80.0

0,5

0,5

0,04

0,02

0,2

FeSi65

65.0—72.0

0,6

0,5

0,04

0,02

FeSi45

40.0—47.0

0,7

0,5

0,04

0,02

Ferrosilicon minangka jinis ferroalloy sing digawe kanthi nyuda silika utawa pasir kanthi coke nalika ana wesi. Sumber wesi sing khas yaiku besi besi utawa skala tungku. Ferrosilicons kanthi isi silikon nganti udakara 15% digawe ing tungku jeblugan kanthi bata bata geni. Ferrosilicons kanthi isi silikon sing luwih dhuwur digawe ing tungku busur listrik. Formulasi biasane ing pasar yaiku ferrosilicons kanthi silikon 60-75%. Sisane yaiku wesi, kanthi udakara 2% kalebu unsur liyane kayata aluminium lan kalsium. Kelebihan silika digunakake kanggo nyegah pembentukan silikon karbida.

Aplikasi:

S Minangka agen deoksidator lan paduan ing industri pembuatan baja

S Minangka agen inokulan lan spheroidizing ing wesi cor

SKaya nyuda agen produksi ferroalloy

S Minangka agen pamindhahan ing peleburan magnesium

⑤ Ing lapangan applocation liyane, bubuk wesi silikon giling utawa atomisasi bisa digunakake minangka tahap sing ditanggepi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita