Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

FerroKrom

Përshkrim i shkurtër:

Ferrokromi (FeCr) është një aliazh i kromit dhe hekurit që përmban midis 50% dhe 70% krom. Mbi 80% e ferrokromit në botë përdoret në prodhimin e çelikut inox. Sipas përmbajtjes së karbonit, ai mund të ndahet në: Ferrokrom karboni të lartë / HCFeCr (C: 4% -8%), ferrokrom karboni mesatar / MCFeCr (C: 1% -4%), ferrokrom karboni i ulët / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), ferrokrom mikro karboni / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). Kina për rritjen e përqindjes së prodhimit të ferrokromit në botë.


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Madhësia:1-100 mm

Ferrokromi (FeCr) është një aliazh i kromit dhe hekurit që përmban midis 50% dhe 70% krom. Mbi 80% e ferrokromit në botë përdoret në prodhimin e çelikut inox. Sipas përmbajtjes së karbonit, ai mund të ndahet në: Ferrokrom karboni të lartë / HCFeCr (C: 4% -8%), ferrokrom karboni mesatar / MCFeCr (C: 1% -4%), ferrokrom karboni i ulët / LCFeCr (C: 0.25 % -0,5%), ferrokrom mikro karboni / MCFeCr: (C: 0,03 0,15%). Kina për rritjen e përqindjes së prodhimit të ferrokromit në botë.

Informacioni themelor

Markë Ndërkombëtare Ferrokrom (GB5683-2008

kategori

Emri i markës

përbërja kimike (wl%

Cr

C

Si

P

S

Diapazoni

Ⅰ 

Ⅰ 

Ⅰ 

Ⅰ 

Mikro karboni

FeCr65C0.03

60.0—70.0

 

 

0,03 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.03

 

60.0 

52.0 

0,03 

1.5 

2.0 

0,03

0,04

0,03

 

FeCr65C0.06

60.0—70.0

 

 

0,06 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.06

 

60.0 

52.0 

0,06 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

FeCr65C0.10

60.0—70.0

 

 

0,10 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.10

 

60.0 

52.0 

0,10 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

FeCr65C0.15

60.0—70.0

 

 

0,15 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.15

 

60.0 

52.0 

0,15 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

Karboni i ulët

FeCr65C0.25

60.0—70.0

 

 

0,25 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.25

 

60.0 

52.0 

0,25 

2.0 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C0.50

60.0—70.0

 

 

0,50 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.50

 

60.0 

52.0 

0,50 

2.0 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

Karboni mesatar

FeCr65C1.0

60.0—70.0

 

 

1.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C1.0

 

60.0 

52.0 

1.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C2.0

60.0—70.0

 

 

2.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C2.0

 

60.0 

52.0 

2.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C4.0

60.0—70.0

 

 

4.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C4.0

 

60.0 

52.0 

4.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

Karbon i lartë

FeCr67C6.0

60.0—72.0

 

 

6.0 

3.0 

 

0,03

 

0,04

0,06

FeCr55C6.0

 

60.0 

52.0 

6.0 

3.0 

5.0 

0,04

0,06

0,04

0,06

FeCr67C9.5

60.0—72.0

 

 

9.5 

3.0 

 

0,03

 

0,04

0,06

FeCr55C10.0

 

60.0 

52.0 

10.0 

3.0 

5.0 

0,04

0,06

0,04

0,06

Ferrokromi (FeCr) është një aliazh i kromit dhe hekurit që përmban midis 50% dhe 70% krom. Mbi 80% e ferrokromit në botë përdoret në prodhimin e çelikut inox. Sipas përmbajtjes së karbonit, ai mund të ndahet në: Ferrokrom karboni të lartë / HCFeCr (C: 4% -8%), ferrokrom karboni mesatar / MCFeCr (C: 1% -4%), ferrokrom karboni i ulët / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), ferrokrom mikro karboni / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). Kina për rritjen e përqindjes së prodhimit të ferrokromit në botë.

Aplikacion:

TilPërdoret në prodhimin e çelikut inox Çeliku inox varet nga kromi për pamjen dhe rezistencën e tij ndaj korrozionit.

SSi shtesa kryesore e aliazhit në prodhimin e çelikut

SSi shtues i domosdoshëm në procesin e shkrirjes së çelikut me karbon të ulët


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni