Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Forging steel  ball

    Фалсификување челична топка

    Топчеста топка за ковање челик е изработена од тркалезен челик како суровина, која физички се обработува со нова технологија на валање и ковање, а потоа се произведува со специјална технологија за термичка обработка.
    По долгогодишно акумулирано искуство и повторени тестови,