Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • High Carbon Rounded Steel Shot

    Tembakan Bunderan Bunder Karbon Dhuwur

    Tembakan baja karbon dhuwur, digawe saka waja khusus, hardened lan tempered, nduweni konten ing karbon luwih saka 0,85%. Liwat proses atomisasi, partikel bola digawe saka baja cair. Fengerda ngontrol kabeh link produksi, utamane kontrol deoksidasi lan decarboniza

  • Low Carbon Rounded Steel Shot

    Tembakan Bunderan Bunder Karbon Kurang

    Tembakan baja karbon sithik ngemot karbon, fosfor lan belerang kurang saka tembakan baja karbon sing dhuwur. Mula, struktur mikro internal tembakan karbon sedheng luwih lancar. Tembakan baja karbon sedheng luwih alus dibandhingake uga nembak baja karbon dhuwur.