Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Carburizers(Carbon raisers)

    Karburator (Carbon raisers)

    Karburator, uga dikenal minangka agen karburasi utawa karburator, minangka bahan tambahan kanggo nggawe baja utawa casting kanggo nambah konten karbon. Karburator digunakake kanggo nyaring Karburator baja lan Karburator besi cor, uga aditif liyane kanggo Karburator, kayata aditif rem, minangka materia gesekan

  • Barium-Silicon(BaSi)

    Barium-Silicon (BaSi)

    Inokulan barium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulan barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsium, ing iklan

  • Nodulizer(ReMgSiFe)

    Nodulizer (ReMgSiFe)

    Nodulizer minangka kecanduan sing bisa ningkatake pembentukan grafit spheroidal saka potongan grafit ing proses produksi. Bisa nyengkuyung grafit spheroidal lan nambah jumlah grafit spheroidal saengga sifat mekanik bisa ditambah. Akibate, duktilitas lan angel

  • Strontium-Silicon(SrSi)

    Strontium-Silicon (SrSi)

    Agen nuklear strontium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulansi barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsum

  • Calcium-Silicon(CaSi)

    Kalsium-Silikon (CaSi)

    Silikon Kalsium Deoxidizer kasusun saka unsur silikon, kalsium lan zat besi, minangka senyawa deoxidizer, agen desulfurisasi. Iki digunakake kanthi akeh ing baja berkualitas tinggi, baja karbon rendah, produksi baja tahan karat lan paduan dasar nikel, paduan titanium lan produksi paduan khusus liyane.

  • Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magro silikon ferro Nodulizer lagi nyipta campuran aloi saka bumi, magnesium, silikon lan kalsium langka. Nodulizer magnesium silikon Ferro minangka nodulizer sing apik banget kanthi efek deoksidasi lan desulfurisasi sing kuat. Ferrosilicon, Ce + La mish metal utawa Ferrosilicon lan magnesium bumi langka yaiku