Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Forging steel  ball

    Forging bal waja

    Forging ball waja roling digawe saka waja bunder minangka bahan baku, sing diolah sacara fisik dening teknologi rolling lan forging anyar banjur diproduksi kanthi teknologi perawatan panas khusus.
    Sawise pirang-pirang taun pengalaman akumulasi lan tes bola-bali,