Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

FerroChrome

Katrangan singkat:

Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran:1-100mm

Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03 0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.

Info Dhasar :

Merek Internasional Ferrochrome (GB5683-2008)

kategori

Jeneng merek

komposisi kimia (wl%)

Cr

C

Si

P

S

Kisaran

Ⅰ 

Ⅰ 

Ⅰ 

Ⅰ 

Karbon mikro

FeCr65C0.03

60.0—70.0

 

 

0,03 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.03

 

60.0 

52.0 

0,03 

1.5 

2.0 

0,03

0,04

0,03

 

FeCr65C0.06

60.0—70.0

 

 

0,06 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.06

 

60.0 

52.0 

0,06 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

FeCr65C0.10

60.0—70.0

 

 

0,10 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.10

 

60.0 

52.0 

0,10 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

FeCr65C0.15

60.0—70.0

 

 

0,15 

1.0 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.15

 

60.0 

52.0 

0,15 

1.5 

2.0 

0,04

0,06

0,03

 

Karbon sithik

FeCr65C0.25

60.0—70.0

 

 

0,25 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.25

 

60.0 

52.0 

0,25 

2.0 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C0.50

60.0—70.0

 

 

0,50 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C0.50

 

60.0 

52.0 

0,50 

2.0 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

Karbon sedheng

FeCr65C1.0

60.0—70.0

 

 

1.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C1.0

 

60.0 

52.0 

1.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C2.0

60.0—70.0

 

 

2.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C2.0

 

60.0 

52.0 

2.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

FeCr65C4.0

60.0—70.0

 

 

4.0 

1.5 

 

0,03

 

0,025

 

FeCr55C4.0

 

60.0 

52.0 

4.0 

2.5 

3.0 

0,04

0,06

0,03

0,05

Karbon dhuwur

FeCr67C6.0

60.0—72.0

 

 

6.0 

3.0 

 

0,03

 

0,04

0,06

FeCr55C6.0

 

60.0 

52.0 

6.0 

3.0 

5.0 

0,04

0,06

0,04

0,06

FeCr67C9.5

60.0—72.0

 

 

9.5 

3.0 

 

0,03

 

0,04

0,06

FeCr55C10.0

 

60.0 

52.0 

10.0 

3.0 

5.0 

0,04

0,06

0,04

0,06

Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.

Aplikasi:

① Digunakake ing produksi stainless steel Baja tahan karat gumantung karo kromium kanggo tampilan lan tahan karat.

S Minangka aditif campuran utama ing produksi baja

S Minangka tambahan sing penting banget kanggo proses peleburan baja karbon rendah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita