Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroManganese

    FerroMangani

    Ferromangani është një lloj ferro-aliazh që përbëhet nga hekuri dhe mangani. Është bërë duke ngrohur një përzierje të oksideve MnO2 dhe Fe2O3, me karbon, zakonisht si qymyr dhe koks, ose në një furrë shpërthimi ose në një sistem të tipit të furrës me hark elektrik, quhet një furrë me hark të zhytur.