Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroChrome

    FerroKrom

    Ferrokromi (FeCr) është një aliazh i kromit dhe hekurit që përmban midis 50% dhe 70% krom. Mbi 80% e ferrokromit në botë përdoret në prodhimin e çelikut inox. Sipas përmbajtjes së karbonit, ai mund të ndahet në: Ferrokrom karboni të lartë / HCFeCr (C: 4% -8%), ferrokrom karboni mesatar / MCFeCr (C: 1% -4%), ferrokrom karboni i ulët / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), ferrokrom mikro karboni / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). Kina për rritjen e përqindjes së prodhimit të ferrokromit në botë.