Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
 • High Carbon Angular Steel Grit

  Gërryes çeliku këndor me karbon të lartë

  Gërrya këndore çeliku me karbon të lartë prodhohet nga pllaka çeliku me karbon të lartë. Shkrepjet prej çeliku që shtypen në formë grimcash të grimcuar dhe më pas zbuten në tre fortësi të ndryshme (GH, GL dhe GP) për t'u kujdesur për aplikime të ndryshme. Shkalla e çelikut me karbon të lartë përdoret gjerësisht si mjet për shkallëzimin

 • Low Carbon Angular Steel Grit

  Gërryes këndor këndor me karbon të ulët

  Zalli këndor këndor me karbon të ulët prodhohet nga çeliku me karbon të ulët
  të shtëna. Të shtëna çeliku që janë thërrmuar në grimcë të grimcuar. Pa defekte për shkak të trajtimit të nxehtësisë pasi që trajtimi shtesë nuk është i nevojshëm.

 • Bearing Angular Steel Grit

  Mbajtja e zhavorrit çeliku këndor

  Mbajtja e këndit çeliku këndor është bërë nga pllaka mbajtëse të thyer. Çeliku mbajtës ka elemente të rralla Cr, Mo, ka një qëndrueshmëri të mirë brenda strukturës. Shkrirja e çelikut mbajtës anguler ka performancë të lartë të qëndrueshme, rezistencë të lartë ndaj konsumit, jeta e saj e punës është 2.5 herë më e gjatë Gërryes çeliku me karbon të lartë dhe karbin të ulët