Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroManganese

    ФероМанган

    Фероманган е еден вид феролегура која е составена од железо и манган. Се прави со загревање на мешавина од оксиди MnO2 и Fe2O3, со јаглерод, обично како јаглен и кокс, или во висока печка или во систем од типот на електрична лачна печка, наречена потопена лачна печка.