Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Ferro Molybdenum

    Феро молибден

    Феромолибден е феролегура составена од молибден и железо, генерално содржи молибден 50 ~ 60%, кој се користи како додаток на легури во производството на челик. Неговата главна употреба е во правењето челик како додаток на елемент од молибден. Додавањето на молибден во челикот може да го направи челикот да има униформа ситен кристал