Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Silicon Manganese Alloy

    Paduan Manganese Silicon

    Paduan mangan silikon (SiMn) kasusun saka silikon, mangan, zat besi, karbon sithik lan sawetara unsur liyane. Iki minangka bahan lumpy kanthi permukaan logam perak. Efek saka tambahan silicomanganese kanggo baja: Kalorone silikon lan mangan duwe pengaruh penting marang sifat-sifat baja