Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroSilicon

    FerroSilicon

    Ferrosilicon minangka jinis ferroalloy sing digawe kanthi nyuda silika utawa pasir kanthi coke nalika ana wesi. Sumber wesi sing khas yaiku besi besi utawa skala tungku. Ferrosilicons kanthi isi silikon nganti udakara 15% digawe ing tungku jeblugan kanthi bata bata geni.