Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroChrome

    FerroChrome

    Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.