Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Ferro Molybdenum

    Ferro Molybdenum

    Ferromolybdenum minangka ferroalloy sing kasusun saka molibdenum lan wesi, umume ngemot molibdenum 50 ~ 60%, digunakake minangka aditif paduan ing gaweyan baja. Panggunaane utamane yaiku nggawe baja minangka aditif unsur molibdenum. Tambahan molibdenum ing waja bisa nggawe baja duwe seragam kristal sing apik