Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Fabrika e hekur-aliazheve

Fabrika e hekur-aliazheve

Tengzhou Delifu Casting Materials Co, Ltd, një filial i FENG ERDA GRUPI. Establishedshtë themeluar në vitin 2009, kompania ka 320 punonjës me një vlerë prodhimi vjetor prej 660 milion juan. Ekzistojnë gjashtë linja automatike të prodhimit, produktet kryesore janë: (seri kromi GB3683-2008) ferrokrom me karbon të lartë, ferrokrom me karbon të ulët, ferrokrom mikro-karbon, (seri mangan GB3795-2006) ferromangan me karbon të lartë, ferromangan me karbon të mesëm , ferromangani me karbon të ulët, (sistemi inokulant) inokulant ferrosilic, inokulant silic-barium, inokulant silic-barium-kalcium, (sistemi karbonizues), shtues karboni me bazë koks etj.

finish to size

Mbaro në madhësi

Ferroalloy production line

Linja e prodhimit të aliazheve

Ferroalloy production line 3

Linja e prodhimit të aliazheve

Ferroalloy production line

Linja e prodhimit të aliazheve

Pas më shumë se dhjetë vjet zhvillimi, ajo është bërë një furnizues i shkëlqyeshëm i industrisë së hekurit dhe çelikut. Veçanërisht në prodhimin e fletëve të çelikut të pandryshkshëm dhe pjesëve të çelikut të pandryshkshëm, Alloy Dep. "krom i lartë, krom i ulët, mikrom krom" tregon përparësitë dhe karakteristikat e tij unike - cilësi e qëndrueshme, përbërje e qëndrueshme, shkallë e lartë e përthithjes. Në industri për të krijuar një imazh të mirë, merrni një reputacion të mirë.

Finish to size

Mbaro në madhësi

Ferroalloy production line

Linja e prodhimit të aliazheve

Ferroalloy production line

Linja e prodhimit të aliazheve

Ferroalloy production line 3-3

Linja e prodhimit të aliazheve

Për shkak të kufizimeve të kostos, impiantet e prodhimit ndodhen në "Shizuishan City, Ningxia" dhe "Baotou City, Inner Mongolia". Përmes bashkimeve dhe blerjeve dhe kombinimeve, DELIFU CASTING është zhvilluar në një ndërmarrje të shkëlqyeshme prodhuese me "cilësi të shkëlqyeshme, mbrojtje mjedisore, shkallë të gjerë dhe cilësi të lartë". Me ndihmën e platformës dhe forcës së kompanisë, 85% e lëndëve të para të kromit dhe manganit importohen nga ndërmarrjet e njohura të minierave të huaja për të siguruar stabilitetin e cilësisë së produktit dhe furnizimin me lëndë të parë.