Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Fabrika gërryese

Fabrika gërryese

Punishte moderne

Tengzhou Fengda Metal Products Co, Ltd, një filial i FENG ERDA GRUPI. Shtë themeluar në vitin 1998, ka 260 punonjës me kapital të regjistruar prej 78 milion juan dhe vlerë vjetore të prodhimit prej 450 milion juan. Ekzistojnë tre linja automatike prodhimi, kryesisht prodhojnë lëndë gërryese metali, produktet kryesore janë: (shkritore) pllakë çeliku të lartë karboni / zhavor çeliku, plumb çeliku karboni i ulët / zhavor çeliku, (bluarje bluarje) tela çeliku e prerë, goditje bluarje aliazh, inox e shtënë çeliku, e shtënë bakri, e shtënë alumini, e shtënë zinku, (shpikje patentuar) që mban zhavor çeliku, gërryes të përziera dhe kështu me radhë.

Punishte moderne

Tengzhou Fengda Metal Products Co, Ltd harton dhe prodhon 150,000 tonë lëndë gërryese të ndryshme në vit. Midis tyre, prodhohen 90,000 ton të shtëna çeliku dhe produkte zhavorri çeliku. Produktet janë në përputhje me standardet SAEJ441 ​​/ 444. Tela çeliku të prera me tela dhe aliazh prodhojnë 40,000 tonë në vit. Produktet janë në përputhje me standardet e VDF18001-2009 dhe CSSA70001-200. Të shtëna prej çeliku inox (zbatimi i produktit të standardit "SN / T 2079-2008"), të shtëna bakri, të shtëna alumini dhe gërryes të tjerë metali me ngjyra arritën në 20,000 tonë në vit.

European customer visit

Vizitë e klientit evropian

Vizitë e klientit aziatik

Linja e prodhimit të shtënë çeliku

Linja e prodhimit të shtënë çeliku

Linja e prodhimit të çelikut duke mbajtur

Linja e prodhimit të shtënë me tela

Dyqan bluarjeje

Dyqan bluarjeje

Linja e paketimit

Linja e paketimit