Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

CIFE 2019 ВО ПЕКИНГ

F6

Со имплементацијата на конструкцијата „Произведено во Кина 2025“ и „Појас и пат“, водена од брзиот развој на разни полиња за примена, обемот на кинеските леарни претпријатија се зголемува од година во година. Со брзиот развој на различни полиња на примена, степенот на индустриска концентрација постепено се зголемува, а квалитетот на производите постојано се подобрува. Тоа покажува дека индустријата за леење е влезена во фаза на развој на средна и голема брзина. 13-тата меѓународна изложба за леење во Кина (Пекинг) (CIFE2019) продолжи да се одржува во Кинескиот меѓународен изложбен центар (Нов павилјон) од 29-31 мај со цел да ги зајакне иновациите и развојот на индустријата за леење и да ја унапреди длабинската соработка и размена меѓу претпријатијата. Како еден од излагачите, групацијата Фенгерда го освои признанието на многу клиенти на оваа изложба.

Меѓународна изложба за леарница во Кина (CIFE), една од светски познатите изложби за леење, успешно се одржува веќе 12 години од основањето во 2004 година. Изложбата има за цел да изгради бесконечна платформа за индустријата за трговија со производи, промовирање на брендови, и технологија за размена. Важна активност е индустријата да ги разбере најновите информации и да го сфати последниот тренд на развој на индустријата. Континуирано додавајте импулс на иновациите и технолошкиот напредок на индустријата за леење. CIFE2017 обединува повеќе од 500 излагачи и десетици илјади професионалци од Кина, Германија, САД, Италија, Јужна Кореја, Јапонија, Бразил, Чиле, Шведска, Финска и други земји. Во исто време, изложбата одржа голем број индустриски форуми, техничка размена, трговски преговори и низа активности, вклучувајќи висококвалитетно леење, нова опрема за леење, автоматизација, индустриски роботи, калапи, суровини и други производи од индустриски ланец технички опрема Успешното одржување на CIFE2017 предизвика големо внимание и широко признание во индустријата. Тој претставува многу брилијантни нагласи и исто така укажува на тоа дека индустријата за леење влезе во нов период на развој.


Време на објавување: 15-ти декември -20-2020 година