Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Групен профил

Групен профил

ФЕНГЕРДА ГРУПАсе наоѓа во градот Тенгжу, кој е на југ од провинцијата Шандонг и ужива во супериорна географска положба. Опкружен е со планини и вода, со планината Таи на север и со Тајержуанг, место со долга историја, на југ. Тој е роден град на „Свети Мози“ и „Занаетчија Лубан“, има повеќе од шеесет и шест милиони квадратни метри цвеќиња на лотос на својата територија - паркот на мочуриштата Вајшан езеро Хонге и е еден од најубавите градови за демонстрација на туристи во Кина.

Основано во 1998 година и со 20 години развој, ФЕНГЕРДА ГРУП сега се разви во „разновидна, голема и стандардизирана“ групација. Со 680 вработени и вкупно средство од 2,8 милијарди, таа има четири главни индустрии, имено: Метален абразивен бизнис Одделение, Деловно одделение за легирање, Деловно деловно работење од инженерска технологија. Деловно деловно работење на производи од не'рѓосувачки челик, и др.

ФЕНГЕРДА ГРУПА ја презема како своја должност да ги задоволи потребите на различни индустрии и да ги задоволи клиентите со точни услуги и висококвалитетни производи. Сите производи го поминаа сертифицирањето, вклучувајќи ги "ISO9001: 2015 (квалитет)", "ISO14001: 2015 (животна средина)" и " GJB9001C-2017 (Национален воен стандард). Нејзини главни производи се: (мета абразиви) шут-шут, челик, челичен исечен жица, шут од не'рѓосувачки челик, алуминиум, шут од бакар, оценети абразиви; (легури материјали) феросилициум, ферохром, фероманган, карбурант, итн. Најголемиот центар за обработка и дистрибуција на нерѓосувачки челик во Јужен Шандонг и разни модели на продажба на цевки од не'рѓосувачки челик.

ФЕНГЕРДА ГРУПАсе фокусира на квалитет, создава бренд, им служи на клиентите и презема општествена одговорност. Затоа, доби едногласни поволни коментари од различни големи индустрии дома и во странство, како што се „бродоградба, индустрија за производство на автомобили, индустрија за контејнери, индустрија за производство на локомотива и валачки возила, металургија на железо и челик“ .Особено под посебните барања на високи - крајни потрошувачи, проектот на компанијата „спреј за робот и вшмукување и топење на композитни материјали“ е признаен на национално ниво и оценет како „високотехнолошко претпријатие и топ 100 претпријатие“. Придржување кон принципот на сервисување на куманомерот од срце со за реформи и развој, компанијата се соочува со меѓународната заедница и водечките индустрии и се стреми да стане претпријатие „100-годишни, врвни 100 и 10 милијарди“.