Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

GIFA 2019 ING JERMAN

Pameran Dagang Internasional Foundry kaping 14 kanthi Forum Teknis sing dianakake ing wulan Juni, 2019 ing Duesseldorf, Jerman. Minangka salah sawijining pameran, Feng erda kenal luwih akeh mitra bisnis.

GIFA-2019, Diatur dening Pameran Perusahaan Messe Dusseldorlf Jerman, pameran iki didegake ing taun 2003 lan dianakake saben patang taun. Saiki dadi pameran casting lan casting internasional paling gedhe ing saindenging jagad. Ing wektu sing padha, pameran tungku industri internasional lan perawatan panas, Pameran teknologi metalurgi Jerman Internasional. Ing taun 2015, area pameran kasebut ngluwihi 86,000 meter persegi, lan ana 2.214 pameran saka luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, kanthi 51% pameran ing njaba Jerman. Papat perusahaan terkenal ing donya - MAGMA, ABP, ABB, OMEGA lan DISA - nampilake produk lan teknologi paling canggih ing donya. Luwih saka 78.000 pengunjung saka luwih saka 120 negara-negara ngunjungi pameran kasebut, lan rong pertiga pengunjung teka saka pabrikan, pangembang, pangguna, lan pembuat keputusan perusahaan tuku ing perusahaan kasebut. Ing taun 2019, pameran kasebut bakal nampilake peralatan casting, instrumen lan meter paling canggih ing donya lan kualitas sing apik banget materi casting lan casting, yaiku casting ing China, perusahaan terkait produk casting ngerti internasional pangowahan pasar, nuduhake casting lan produk sing gegandhengan, nggedhekake pasar internasional, nambah casting casting lan materi casting kesempatan sing apik.

Saka 25 nganti 29 Juni 2019, "World Bright of Metals" nampilake macem-macem kongres internasional, simposium, forum, lan pertunjukan khusus. Papat pameran dagang GIFA, NEWCAST, METEC lan THERMPROCESS nyedhiyakake program berkualitas tinggi sing fokus ing kabeh spektrum teknologi pengecoran, casting, metalurgi lan teknologi proses thermo - kalebu manufaktur aditif, masalah metalurgi, tren ing industri baja, aspek saiki teknologi proses termo utawa inovasi ing bidang efisiensi energi lan sumber daya.

Feng erda ngirim enem tim penjualan elit kanggo negosiasi kerjasama karo perusahaan teratas ing industri baja ing situs, lan entuk asil sing apik. Kita ngarepake pameran sabanjure.

GIFA, Muga-muga ketemu ing taun 2023!


Wektu kiriman: Dec-15-2020