Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Pabrik Ferroalloy

Pabrik Ferroalloy

Tengzhou Delifu Casting Materials Co., Ltd., anak perusahaan FENG ERDA GROUP. Didegaké ing taun 2009, perusahaan kasebut nduwe 320 karyawan kanthi nilai output taunan 660 yuta yuan. Ana enem lini produksi otomatis, produk utamane yaiku: (seri kromium GB3683-2008) ferrochromium karbon tinggi, ferrochromium karbon rendah, ferrochiumium mikro-karbon, (seri mangan GB3795-2006) ferromanganese karbon tinggi, ferromanganese karbon sedheng , ferromanganese karbon rendah, (sistem inokulan) inokulansi ferrosilicon, inokulan silikon-barium, Inokulan kalsium-silikon, (sistem karbonizer), aditif karbon adhedhasar coke lan sapanunggalane.

finish to size

Rampung nganti ukuran

Ferroalloy production line

Lini produksi Ferroalloy

Ferroalloy production line 3

Lini produksi Ferroalloy

Ferroalloy production line

Lini produksi Ferroalloy

Sawise luwih saka sepuluh taun pembangunan, dadi pemasok industri wesi lan baja sing apik banget. Utamane kanggo nggawe lembaran baja tahan karat lan bagian stainless steel, Depo Alloy. "kromium tinggi, kromium rendah, kromium mikro" nuduhake kaluwihan lan ciri khas - kualitas stabil, komposisi stabil, tingkat penyerapan sing dhuwur. Ing industri nggawe citra sing apik, entuk reputasi sing apik.

Finish to size

Rampung nganti ukuran

Ferroalloy production line

Lini produksi Ferroalloy

Ferroalloy production line

Lini produksi Ferroalloy

Ferroalloy production line 3-3

Lini produksi Ferroalloy

Amarga kendala biaya, pabrik produksi mapan ing "Kota Shizuishan, Ningxia" lan "Kota Baotou, Mongolia Inner". Liwat penggabungan lan akuisisi lan kombinasi, DELIFU CASTING wis berkembang dadi perusahaan produksi sing apik banget kanthi "kualitas banget, perlindungan lingkungan, skala gedhe lan kualitas tinggi". Kanthi bantuan platform lan kekuwatan perusahaan, 85% kromium lan bahan baku mangan diimpor saka perusahaan pertambangan asing terkenal kanggo njamin stabilitas kualitas produk lan pasokan bahan baku.