Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Pabrik Abrasif

Pabrik Abrasif

Lokakarya modern

Tengzhou Fengda Metal Products Co., Ltd., anak perusahaan FENG ERDA GROUP. Iki diadegake ing taun 1998, ana 260 karyawan kanthi modal terdaftar 78 yuta yuan lan nilai output tahunan 450 yuta yuan. Ana telung lini produksi kanthi otomatis, utamane ngasilake abrasive logam, produk utamane yaiku: (pengecoran) tembakan baja karbon / grit baja, tembakan baja karbon / grit baja, (grinding penempaan) tembakan pemotong kawat baja, tembakan grinding paduan, stainless tembakan baja, tembaga tembaga, tembakan aluminium, tembakan seng, (panemuan paten) kanthi grit baja, abrasive campuran lan sapanunggalane.

Lokakarya modern

Tengzhou Fengda Metal Products Co., Ltd. ngrancang lan ngasilake 150.000 ton macem-macem abrasive logam saben taun. Antarane, 90.000 ton tembakan baja lan produk baja digawe. Produk kasebut sesuai karo standar SAEJ441 ​​/ 444. Tembakan Kawat Baja lan tembakan paduan ngasilake 40.000 ton saben taun. Produk kasebut sesuai karo standar VDF18001-2009 lan CSSA70001-200. Tembakan stainless steel (implementasi produk saka standar "SN / T 2079-2008"), tembakan tembaga, tembakan aluminium lan abrasif logam non-ferrous liyane gunggunge 20.000 ton saben taun.

European customer visit

Kunjungan pelanggan Eropa

Kunjungan pelanggan Asia

Lini produksi ditembak baja

Lini produksi ditembak baja

Baris produksi grit baja

Jalur produksi ditembak kawat

Toko grinding

Toko grinding

Baris pengepakan

Baris pengepakan