Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

GIFA 2019 DI Jérman

Pameran Perdagangan Terhadap Internasional ka-14 sareng Forum Téknis anu diayakeun dina Juni , 2019 di Duesseldorf, Jérman. Salaku salah sahiji paméré, Feng erda kenal langkung seueur mitra bisnis.

GIFA-2019, Diayakeun ku Pameran Perusahaan Messe Dusseldorlf Jérman, paméran ieu didirikeun taun 2003 sareng dilaksanakeun unggal opat taun. Ayeuna mangrupikeun paméran casting sareng casting internasional pangageungna di dunya. Dina waktos anu sami, paméran industri tungku internasional sareng paméran perlakuan panas, Paméran téknologi metalurgi Jérman Internasional. Dina 2015, daérah paméran ngalangkungan 86,000 méter pasagi, sareng aya 2,214 paméran ti langkung ti 50 nagara di sakumna dunya, kalayan 51% paméran di luar Jérman. Opat perusahaan anu kasohor di dunya - MAGMA, ABP, ABB, OMEGA sareng DISA - méréskeun produk sareng téknologi paling maju di dunya. Langkung ti 78,000 pengunjung ti langkung ti 120 nagara-nagara ngadatangan pameran, sareng dua per tilu tamu datang ti pabrik, pamekar, pangguna sareng pembuat kaputusan pikeun perusahaan pésér di perusahaanna. Di 2019, pameran bakal méréskeun peralatan casting paling canggih di dunya, instrumen sareng méter sareng kualitas anu saé casting na casting bahan, nyaéta casting Cina urang, casting produk patali perusahaan ngartos internasional Parobihan pasar, nunjukkeun casting urang sareng produk anu aya hubunganana, ngagedékeun pasar internasional, ningkatkeun casting ékspor sareng bahan casting kasempetan anu saé.

Ti 25 dugi ka 29 Juni 2019 "The Bright World of Metals" nampilkeun sauntuyan unik tina kongrés internasional, simposium, forum sareng acara khusus. Opat pameran dagang GIFA, NEWCAST, METEC sareng THERMPROCESS nyayogikeun program kualitas luhur anu museur kana spéktrum téknologi pengecoran, casting, metalurgi sareng téknologi prosés thermo - kalebet manufaktur aditif, masalah metalurgi, tren di industri baja, aspek-aspek ayeuna tina téknologi prosés thermo atanapi inovasi dina bidang énergi sareng épisiénsi sumberdaya.

Feng erda ngintunkeun genep tim penjualan élit pikeun negosiasi kerjasama sareng perusahaan-perusahaan top di industri baja dina situs, sareng ngahontal hasil anu saé. Kami ngarepkeun paméran salajengna.

GIFA, Ningali anjeun di 2023!


Pos waktos: Dec-15-2020