Telepon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Carburizers(Carbon raisers)

    Carburizers (Karbon raisers)

    Carburizer, ogé katelah agén carburizing atanapi carburant, mangrupikeun aditif dina pembuatan waja atanapi casting pikeun ningkatkeun kandungan karbon. Carburizers digunakeun pikeun nyaring Karburator baja sareng Carburizers beusi, ogé aditif sanésna pikeun Carburizers, sapertos aditif pad rem, salaku materia gesekan

  • Barium-Silicon(BaSi)

    Barium-Silicon (BaSi)

    Inoksi barium silikon ferro mangrupikeun jinis paduan dumasar FeSi anu ngandung jumlah barium sareng kalsium, éta tiasa ngirangan fenomena hawa tiis, ngahasilkeun résidu sakedik pisan. Ku alatan éta, Ferro silikon barium inokulant langkung épéktip tibatan inokulan anu ngan ngandung kalsium, dina iklan

  • Nodulizer(ReMgSiFe)

    Nodulizer (ReMgSiFe)

    Nodulizer mangrupikeun adiktif anu tiasa ngamajukeun pembentukan grafit spheroidal tina potongan grafit dina prosés produksi. Éta tiasa ngabina grafit spheroidal sareng ningkatkeun jumlah grafit spheroidal sahingga sipat mékanisna ningkat. Hasilna, kamuluran sareng tangguh

  • Strontium-Silicon(SrSi)

    Strontium-Silicon (SrSi)

    Agén inti inti silikon ferro mangrupikeun jinis paduan dumasar FeSi anu ngandung jumlah barium sareng kalsium, éta tiasa ngirangan fenomena adem, ngahasilkeun résidu sakedik pisan. Ku alatan éta, Ferro silikon barium inokulant langkung épéktip tibatan inokulan anu ngan ngandung kalsum

  • Calcium-Silicon(CaSi)

    Kalsium-Silikon (CaSi)

    Silikon Kalsium Deoxidizer diwangun ku unsur silikon, kalsium sareng zat beusi, mangrupikeun senyawa deoksidizer anu hadé, agén desulfurisasi. Hal ieu loba dipaké dina waja kualitas luhur, baja karbon rendah, produksi stainless steel sareng paduan basa nikel, alloy titanium sareng produksi paduan khusus sanés.

  • Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magnésium-Silikon (MgSi)

    Ferro silikon magnésium Nodulizer nyaéta ngepaskeun alloy nyusun bumi langka, magnesium, silikon sareng kalsium. Ferul silikon magnésium nodulizer mangrupikeun nodulizer anu alus kalayan pangaruh anu kuat tina deoksidasi sareng desulfurisasi. Ferrosilicon, Ce + La mish metal atanapi langka bumi ferrosilicon sareng magnesium nyaéta