Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • High Carbon Rounded Steel Shot

    Shtënë çeliku e rrumbullakosur në karbon të lartë

    Shkrepja e çelikut të karbonit të lartë, e bërë nga çeliku i veçantë, i ngurtësuar dhe i zbutur, ka një përmbajtje në karbon më të madh se 0.85%. Përmes procesit të atomizimit, grimcave sferike të bëra prej çeliku të shkrirë. Fengerda kontrollon në mënyrë rigoroze çdo lidhje të prodhimit, veçanërisht kontrollin e deoksidimit dhe dekarbonizë

  • Low Carbon Rounded Steel Shot

    Shtënë çeliku e rrumbullakosur në karbon të ulët

    Të shtënat e çelikut me karbon të ulët përmbajnë më pak karbon, fosfor dhe squfur sesa ato të çelikut me karbon të lartë. Prandaj, struktura e brendshme mikro e shkrepjeve me karbon të ulët është shumë më e butë. Shkrepjet e çelikut me karbon të ulët janë më të buta krahasuar me ato të çelikut me karbon të lartë gjithashtu.