Telefon
0086-632-5985228
Posta elektronike
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Profili i Grupit

Profili i Grupit

GRUPI FENGERDAështë e vendosur në Tengzhou City që është në jug të Provincës Shandong dhe gëzon një pozitë superiore gjeografike. Ajo është e rrethuar nga male dhe ujë, me malin Tai në veri dhe Taierzhuang, një vend me një histori të gjatë, në jug. Isshtë vendlindja e "Saint Mozi" dhe "Mjeshtrit Luban", ka më shumë se gjashtëdhjetë e gjashtë milion metra katrorë lule lotus në territorin e saj-Parku i Lagunës Weishan Lake Honghe dhe është një nga qytetet më të bukura demonstruese turistike në Kinë.

Themeluar në vitin 1998 dhe me 20 vjet zhvillim, FENGERDA GRUPI është zhvilluar tani në një kompani të grupit "të larmishëm, në shkallë të gjerë dhe të standardizuar". Me 680 të punësuar dhe një aktiv total prej 2.8 miliardë, ajo ka katër industri kryesore, përkatësisht: Biznes Gërryes Metal Dep., Departamenti i Biznesit të Aliazhit, Departamenti i Biznesit të Teknologjisë Inxhinierike. Departamenti i Biznesit të Produkteve të Çelikut, etj.

GRUPI FENGERDA e merr si detyrë të saj për të përmbushur nevojat e industrive të ndryshme dhe për të kënaqur klientët me shërbime të sakta dhe cilësi të lartë. Të gjitha produktet kanë kaluar certifikimin duke përfshirë "ISO9001: 2015 (Cilësia)", "ISO14001: 2015 (Mjedisi)" dhe " GJB9001C-2017 (Standardi Ushtarak Kombëtar). Produktet e tij kryesore janë: (gërryes meta) shtënë stee, zhavorri ste, pllakë çeliku të prerë çeliku, shtresë çeliku inox, shtënë alumini, shtënë bakri, gërryes me gradë; (materiale aliazh) ferosilic, ferrokrom, ferromangan, karburant etj; qendra më e madhe e përpunimit dhe shpërndarjes së çelikut të mbeturinave në Jug Shandong dhe modele të ndryshme të shitjeve të tubave të çelikut.

GRUPI FENGERDApërqendrohet në cilësi, krijon markë, u shërben klientëve dhe merr përgjegjësi sociale. Prandaj, ajo ka marrë komente unanimisht të favorshme nga industri të ndryshme të mëdha brenda dhe jashtë vendit si "industria e ndërtimit të anijeve, industria e prodhimit të automobilave, industria e kontejnerëve, industria e prodhimit të lokomotivës dhe aksioneve, industria e metalurgjisë së hekurit dhe çelikut". Veçanërisht nën kërkesat e veçanta të - fundi i klientëve, projekti i kompanisë "llak robot dhe thithje dhe shkrirje materialesh të përbërë" është njohur në nivelin kombëtar dhe është vlerësuar si një "ndërmarrje e teknologjisë së lartë dhe 100 ndërmarrjet më të mira". Aderimi në parimin e shërbimit të kujdestarisë me gjithë zemër me anë të i reformës dhe zhvillimit, kompania po përballet me komunitetin ndërkombëtar dhe industritë kryesore dhe po përpiqet të bëhet një ndërmarrje "100-vjeçare, 100 dhe 10 miliardë më të mirë".