Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • High Carbon Rounded Steel Shot

    Заокружен челичен удар со висок јаглерод

    Снимката од висок јаглероден челик, изработена од специјален челик, стврднат и кален, има содржина на јаглерод поголема од 0,85%. Преку процесот на атомизација, сферичните честички изработени од стопен челик. Фенгерда строго ја контролира секоја врска на производството, особено контролата на деоксидацијата и декарбониза

  • Low Carbon Rounded Steel Shot

    Заоблен челичен удар со низок јаглерод

    Снимките со низок јаглероден челик содржат помалку јаглерод, фосфор и сулфур отколку снимките со висок јаглероден челик. Затоа, внатрешната микро структура на снимките со низок јаглерод е многу помазна. Снимките со низок јаглероден челик се помеки во споредба со сликите со висок јаглероден челик.