Телефон
0086-632-5985228
Е-пошта
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

ГИФА 2019 ВО ГЕРМАНИЈА

14-тиот меѓународен саем за леарница со технички форум се одржа на јуни , 2019 година во Дуселдорф, Германија. Како еден од излагачите, Фенг ерда се запозна со повеќе деловни партнери.

ГИФА-2019, во организација на изложбената компанија „Месе Дизелдорлф“ од Германија, изложбата е основана во 2003 година и се одржува на секои четири години. Во моментов е најголемата меѓународна изложба за кастинг и кастинг во светот. Во исто време, меѓународна изложба за индустриска печка и термичка обработка на Германија, Германија Меѓународна изложба за металуршка технологија. Во 2015 година, изложбената површина надмина 86.000 квадратни метри, а имаше и 2.214 изложувачи од повеќе од 50 земји низ светот, со 51% од изложувачите надвор од Германија. Четири познати светски компании - MAGMA, ABP, ABB, OMEGA и DISA - ги прикажуваат најнапредните производи и технологии во светот. Повеќе од 78.000 посетители од повеќе од 120 земјите ја посетија изложбата, а две третини од посетителите доаѓаа од производители, развивачи, корисници и донесувачи на одлуки на компании за набавки во нивните компании. Во 2019 година, изложбата ќе ја прикаже најнапредната опрема за кастинг во светот, инструмент и метар и квалитетот одличен кастинг и кастинг материјал, е кастинг во Кина, кастинг производи поврзани компании разбираат меѓународни промена на пазарот, да ги покажеме нашите кастинг и сродни производи, да го прошириме меѓународниот пазар, да ги подобриме одличните можности за извоз и кастинг материјал.

Од 25 до 29 јуни 2019 година, „Светлиот свет на метали“ се претстави со уникатен спектар на меѓународни конгреси, симпозиуми, форуми и специјални шоуа. Четирите трговски саеми GIFA, NEWCAST, METEC и THERMPROCESS обезбедија висококвалитетна програма фокусирана на целиот спектар на технологија на леење, леаноци, металургија и технологија на термопроцеси - вклучувајќи производство на додатоци, металуршки прашања, трендови во челичната индустрија, тековни аспекти на технологија на термопроцеси или иновации во полето на енергетска ефикасност и ресурси.

Фенг ерда испрати шест елитни продажни тимови за да преговараат за соработка со врвни компании во челичната индустрија на теренот и постигнаа добри резултати. Се радуваме на следната изложба.

ГИФА, се гледаме во 2023 година!


Време на објавување: 15-ти декември -20-2020 година