Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Stainless Steel Cut Wire Shot

    Ditembak Kawat Baja Kaja

    Ditembak kawat stainless steel ditrapake khusus. Iki digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 sing dipotong dadi segmen. Tembakan kawat baja tahan karat digunakake kanggo nambah aplikasi penting sing kontaminasi ferrous ing jeblugan stainless steel, titanium

  • Forged Stainless Steel Shot

    Dijupuk Stainless Steel

    Tembakan stainless steel palsu digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 lan bola dadi bentuke bunderan. Tembakan baja tanpa tahan tahan tahan panas, resistansi korosi, permukaan sing nggilap. Iki bisa menehi pengaruh sing sampurna kanggo bahan kerja stainless steel

  • Cast Stainless Steel Shot

    Cast Stainless Steel Dijupuk

    Tembakan stainless steel minangka jinis media sing wis misuwur. Produk kasebut padha karo tembakan baja, nanging digawe saka waja tahan karat. Isine konsentrasi luwih nikel lan kromium. Lan minangka medhia sing apik kanggo dipikirake yen kontaminasi ferrous saka bagian kerjane ora bisa