Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Pusat R&D

Pusat R&D

Tim R&D GROUP FENG ERDA bisa menehi dhukungan lan layanan teknis profesional lan tepat wektu. Insinyur senior kita duwe luwih saka 20 taun keahlian teknis profesional, dheweke wis ngrancang akeh paten abrasif, kayata penempaan tembakan baja tahan karat, tembakan baja penggilingan paduan. Kanthi tim R&D sing kuat, kita wis entuk akeh penghargaan babagan teknologi lan entuk reputasi apik ing pasar internasional.

Penganalisis kecepatan tinggi elemen

Spektrometer genggam

Tungku induksi frekuensi dhuwur

Tester Kekerasan Mikro