Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Carburizers(Carbon raisers)

    Karburator (Carbon raisers)

    Karburator, uga dikenal minangka agen karburasi utawa karburator, minangka bahan tambahan kanggo nggawe baja utawa casting kanggo nambah konten karbon. Karburator digunakake kanggo nyaring Karburator baja lan Karburator besi cor, uga aditif liyane kanggo Karburator, kayata aditif rem, minangka materia gesekan

  • Silicon Manganese Alloy

    Paduan Manganese Silicon

    Paduan mangan silikon (SiMn) kasusun saka silikon, mangan, zat besi, karbon sithik lan sawetara unsur liyane. Iki minangka bahan lumpy kanthi permukaan logam perak. Efek saka tambahan silicomanganese kanggo baja: Kalorone silikon lan mangan duwe pengaruh penting marang sifat-sifat baja

  • Barium-Silicon(BaSi)

    Barium-Silicon (BaSi)

    Inokulan barium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulan barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsium, ing iklan

  • Nodulizer(ReMgSiFe)

    Nodulizer (ReMgSiFe)

    Nodulizer minangka kecanduan sing bisa ningkatake pembentukan grafit spheroidal saka potongan grafit ing proses produksi. Bisa nyengkuyung grafit spheroidal lan nambah jumlah grafit spheroidal saengga sifat mekanik bisa ditambah. Akibate, duktilitas lan angel

  • Strontium-Silicon(SrSi)

    Strontium-Silicon (SrSi)

    Agen nuklear strontium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulansi barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsum

  • Calcium-Silicon(CaSi)

    Kalsium-Silikon (CaSi)

    Silikon Kalsium Deoxidizer kasusun saka unsur silikon, kalsium lan zat besi, minangka senyawa deoxidizer, agen desulfurisasi. Iki digunakake kanthi akeh ing baja berkualitas tinggi, baja karbon rendah, produksi baja tahan karat lan paduan dasar nikel, paduan titanium lan produksi paduan khusus liyane.

  • Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magro silikon ferro Nodulizer lagi nyipta campuran aloi saka bumi, magnesium, silikon lan kalsium langka. Nodulizer magnesium silikon Ferro minangka nodulizer sing apik banget kanthi efek deoksidasi lan desulfurisasi sing kuat. Ferrosilicon, Ce + La mish metal utawa Ferrosilicon lan magnesium bumi langka yaiku

  • FerroSilicon

    FerroSilicon

    Ferrosilicon minangka jinis ferroalloy sing digawe kanthi nyuda silika utawa pasir kanthi coke nalika ana wesi. Sumber wesi sing khas yaiku besi besi utawa skala tungku. Ferrosilicons kanthi isi silikon nganti udakara 15% digawe ing tungku jeblugan kanthi bata bata geni.

  • FerroManganese

    FerroManganese

    Ferromanganese minangka jinis ferroalloy sing kasusun saka wesi lan mangan. Digawe kanthi panas campuran campuran oksida MnO2 lan Fe2O3, kanthi karbon, biasane minangka batubara lan kokas, ing tungku jeblugan utawa sistem tungku tungku listrik, diarani tungku lengkungan sing direndhem.

  • FerroChrome

    FerroChrome

    Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.

  • Ferro Molybdenum

    Ferro Molybdenum

    Ferromolybdenum minangka ferroalloy sing kasusun saka molibdenum lan wesi, umume ngemot molibdenum 50 ~ 60%, digunakake minangka aditif paduan ing gaweyan baja. Panggunaane utamane yaiku nggawe baja minangka aditif unsur molibdenum. Tambahan molibdenum ing waja bisa nggawe baja duwe seragam kristal sing apik

  • Stainless Steel Cut Wire Shot

    Ditembak Kawat Baja Kaja

    Ditembak kawat stainless steel ditrapake khusus. Iki digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 sing dipotong dadi segmen. Tembakan kawat baja tahan karat digunakake kanggo nambah aplikasi penting sing kontaminasi ferrous ing jeblugan stainless steel, titanium

  • Forged Stainless Steel Shot

    Dijupuk Stainless Steel

    Tembakan stainless steel palsu digawe saka kawat baja tahan karat SUS200, 300, 400 lan bola dadi bentuke bunderan. Tembakan baja tanpa tahan tahan tahan panas, resistansi korosi, permukaan sing nggilap. Iki bisa menehi pengaruh sing sampurna kanggo bahan kerja stainless steel

  • Cast Stainless Steel Shot

    Cast Stainless Steel Dijupuk

    Tembakan stainless steel minangka jinis media sing wis misuwur. Produk kasebut padha karo tembakan baja, nanging digawe saka waja tahan karat. Isine konsentrasi luwih nikel lan kromium. Lan minangka medhia sing apik kanggo dipikirake yen kontaminasi ferrous saka bagian kerjane ora bisa

  • High Carbon Rounded Steel Shot

    Tembakan Bunderan Bunder Karbon Dhuwur

    Tembakan baja karbon dhuwur, digawe saka waja khusus, hardened lan tempered, nduweni konten ing karbon luwih saka 0,85%. Liwat proses atomisasi, partikel bola digawe saka baja cair. Fengerda ngontrol kabeh link produksi, utamane kontrol deoksidasi lan decarboniza

  • Low Carbon Rounded Steel Shot

    Tembakan Bunderan Bunder Karbon Kurang

    Tembakan baja karbon sithik ngemot karbon, fosfor lan belerang kurang saka tembakan baja karbon sing dhuwur. Mula, struktur mikro internal tembakan karbon sedheng luwih lancar. Tembakan baja karbon sedheng luwih alus dibandhingake uga nembak baja karbon dhuwur.

  • Aluminum shot/cut wire shot

    Tembakan aluminium / ditembak kawat

    Tembakan kawat aluminium (Aluminium Shot) kasedhiya ing bahan campuran aluminium (4043, 5053) uga biji campuran kaya jinis 5356. Nilai campuran kita ngasilake kisaran B tengah (Kira-kira 40) atose Rockwell dene jinis 5356 bakal ngasilake Rockwell dhuwur B atose ing kisaran 50 nganti 70.

  • Red Copper shot/copper cut wire shot

    Tembaga tembaga abang / tembaga kawat tembaga

    1. Mbusak lampu kilat nganti 0,20 ″ saka casting mati tanpa ngrusak permukaan
    Nyuda nyandhang nyuwek ing peralatan jeblugan
    Mbusak cat lan lapisan liyane tanpa ngrusak permukaan
    Film seng tipis dilebokake ing bagean baja sajrone siklus nyedhiyakake proteksi karat jangka pendek

  • Zinc shot/Zinc cut wire shot

    Tembakan seng / tembakan kawat seng

    Kita nawakake macem-macem kualitatif Tembakan Kawat Potong. Kasedhiya kanthi tarif sing kompeten, produk kita nyuda nyuda peralatan blast. Tembakan kawat seng Zinc iki luwih alus tinimbang kawat utawa stainless steel sing dipotong. Tembakan kawat potongan seng kasedhiya kanthi macem-macem ukuran.

  • Grinding Steel Shot

    Mecah Steel Shot

    Tembakan waja paduan adhedhasar tembakan baja karbon tinggi, tembakan baja karbon rendah, lan tembakan baja vanadium rendah, amarga kekurangan produk ing ndhuwur: bolongan udara, retak, bedane atose, ngembangake produk anyar kanthi masang teknologi penempaan, bisa milih macem-macem bahan

  • Forging steel  ball

    Forging bal waja

    Forging ball waja roling digawe saka waja bunder minangka bahan baku, sing diolah sacara fisik dening teknologi rolling lan forging anyar banjur diproduksi kanthi teknologi perawatan panas khusus.
    Sawise pirang-pirang taun pengalaman akumulasi lan tes bola-bali,

  • Cut Wire Shot/New Wire

    Tembak Kawat Potong / Kabel Anyar

    Cut Wire Shot diprodhuksi saka kawat berkualitas tinggi sing dipotong nganti udakara padha karo diametere. Kawat sing digunakake kanggo ngasilake Cut Wire Shot bisa digawe saka Baja Karbon, Baja Karat, Aluminium, Seng, Paduan Nikel, Tembaga utawa paduan logam liyane. Isih duwe sudhut sing landhep saka nglereni

  • Cut Wire Shot/Used Wire

    Dipotong Kawat / Kawat Guna

    Tembakan kawat baja sing didaur ulang yaiku produk sing nggunakake bahan daur ulang, biayane luwih murah, lan angel ngasilake produk presisi tinggi, produk jenis iki mung bisa digunakake kanggo ngresiki permukaan pemeran. Umume ana ing umum wilayah. Kanggo pelanggan sing ora duwe spesial

  • High Carbon Angular Steel Grit

    Karbon Steel Grit Dhuwur

    Grit baja sudut amba karbon digawe saka tembaga baja karbon dhuwur. Tembakan baja sing dikepeng dadi grit granular lan sabanjure dikepengini dadi telung hardness (GH, GL lan GP) sing beda kanggo aplikasi sing beda-beda. Grit baja karbon dhuwur digunakake minangka media kanggo diskali

  • Low Carbon Angular Steel Grit

    Kisi Baja Sudut Karbon Kurang

    Grit baja sudut amba karbon diprodhuksi saka baja karbon sithik
    nembak. nembak baja sing remuk nganti granit. Gratis cacat amarga perawatan panas amarga perawatan tambahan ora perlu.

  • Bearing Angular Steel Grit

    Bantalan Grit Baja Sudut

    Bearing Angular Steel Grit digawe saka brokened Bearing plate. Baja bantalan nduweni elemen Cr, Mo sing langka, stabilitas apik ing njero struktur. Grit baja anguler nduweni kinerja stabil sing dhuwur, resistensi ageman sing dhuwur, umur kerja 2,5 kali suwene grit baja karbon dhuwur lan carbin kurang