Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Aluminum shot/cut wire shot

    Tembakan aluminium / ditembak kawat

    Tembakan kawat aluminium (Aluminium Shot) kasedhiya ing bahan campuran aluminium (4043, 5053) uga biji campuran kaya jinis 5356. Nilai campuran kita ngasilake kisaran B tengah (Kira-kira 40) atose Rockwell dene jinis 5356 bakal ngasilake Rockwell dhuwur B atose ing kisaran 50 nganti 70.

  • Red Copper shot/copper cut wire shot

    Tembaga tembaga abang / tembaga kawat tembaga

    1. Mbusak lampu kilat nganti 0,20 ″ saka casting mati tanpa ngrusak permukaan
    Nyuda nyandhang nyuwek ing peralatan jeblugan
    Mbusak cat lan lapisan liyane tanpa ngrusak permukaan
    Film seng tipis dilebokake ing bagean baja sajrone siklus nyedhiyakake proteksi karat jangka pendek

  • Zinc shot/Zinc cut wire shot

    Tembakan seng / tembakan kawat seng

    Kita nawakake macem-macem kualitatif Tembakan Kawat Potong. Kasedhiya kanthi tarif sing kompeten, produk kita nyuda nyuda peralatan blast. Tembakan kawat seng Zinc iki luwih alus tinimbang kawat utawa stainless steel sing dipotong. Tembakan kawat potongan seng kasedhiya kanthi macem-macem ukuran.