Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Profil Grup

Profil Grup

KELOMPOK FENGERDAdununge ing Kutha Tengzhou sing ana ing sisih kidul Propinsi Shandong lan duwe posisi geografis sing unggul. Diubengi gunung lan banyu, kanthi Gunung Tai ing sisih lor lan Taierzhuang, papan sing nduweni sejarah sing dawa, ing sisih kidul. Kutha iki minangka asal saka "Saint Mozi" lan "Tukang Luban", duwe luwih saka sewidak enem yuta meter kembang teratai ing wilayah kasebut-Weishan Lake Honghe Wetland Park, lan minangka salah sawijining kutha demonstrasi turis paling apik ing China.

Diadegake ing taun 1998 lan pembangunan 20 taun, FENGERDA GROUP saiki wis berkembang dadi perusahaan grup "macem-macem, skala gedhe lan standar". Kanthi 680 karyawan lan total aset 2,8 milyar, nduwe papat industri utama, yaiku: Bisnis Abrasif Logam Dep., Depot Bisnis Alloy, Bisnis Teknologi Teknologi Dep. Bisnis Produk Baja Tanpa Entuk, dll.

KELOMPOK FENGERDA dadi kewajiban kanggo nyukupi kebutuhan industri sing beda-beda lan gawe marem pelanggan kanthi layanan sing akurat lan kualitas dhuwur. Kabeh produk wis lulus sertifikasi kalebu "ISO9001: 2015 (Kualitas)", "ISO14001: 2015 (Lingkungan)" lan " GJB9001C-2017 (Standar Militer Nasional). Produk utamane yaiku: (meta abrasives) stee shot, stee grit, steel cut wire shot, stainless stee shot, aluminium shot, tembaga shot, graded abrasives; (bahan paduan) ferrosilicon, ferrochrome, ferromangan, karburator lsp; Pusat pamrosesan lan distribusi stainless steel paling gedhe ing South Shandong lan Maneka warna model penjualan pipa stainless steel.

KELOMPOK FENGERDAfokus ing kualitas, nggawe merek, nglayani pelanggan lan nanggung tanggung jawab sosial. Mula, wis entuk komentar sing apik banget saka macem-macem industri utama ing njero negeri lan luar negeri kayata "industy pembuatan kapal, industri manufaktur mobil, industri kontainer, lokomotif lan roling industri manufaktur saham, industri metalurgi besi lan baja". Utamane ing syarat khusus dhuwur pelanggan pungkasan, proyek perusahaan "semprotan robot lan nyedhot lan bahan peleburan smelting" wis diakoni ing level nasional lan diarani "perusahaan teknologi tinggi lan 100 perusahaan teratas". Ngandhegake prinsip kanggo ngladeni kustomisasi kanthi tliti. reformasi lan pembangunan, perusahaan kasebut ngadhepi komunitas internasional lan industri terkemuka lan ngupayakake dadi perusahaan "100 taun, 100 lan 10 milyar".