Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Grinding Steel Shot

    Mecah Steel Shot

    Tembakan waja paduan adhedhasar tembakan baja karbon tinggi, tembakan baja karbon rendah, lan tembakan baja vanadium rendah, amarga kekurangan produk ing ndhuwur: bolongan udara, retak, bedane atose, ngembangake produk anyar kanthi masang teknologi penempaan, bisa milih macem-macem bahan