Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • FerroManganese

    FerroManganese

    Ferromanganese minangka jinis ferroalloy sing kasusun saka wesi lan mangan. Digawe kanthi panas campuran campuran oksida MnO2 lan Fe2O3, kanthi karbon, biasane minangka batubara lan kokas, ing tungku jeblugan utawa sistem tungku tungku listrik, diarani tungku lengkungan sing direndhem.