Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Carburizers(Carbon raisers)

    Karburator (Carbon raisers)

    Karburator, uga dikenal minangka agen karburasi utawa karburator, minangka bahan tambahan kanggo nggawe baja utawa casting kanggo nambah konten karbon. Karburator digunakake kanggo nyaring Karburator baja lan Karburator besi cor, uga aditif liyane kanggo Karburator, kayata aditif rem, minangka materia gesekan

  • Silicon Manganese Alloy

    Paduan Manganese Silicon

    Paduan mangan silikon (SiMn) kasusun saka silikon, mangan, zat besi, karbon sithik lan sawetara unsur liyane. Iki minangka bahan lumpy kanthi permukaan logam perak. Efek saka tambahan silicomanganese kanggo baja: Kalorone silikon lan mangan duwe pengaruh penting marang sifat-sifat baja

  • Barium-Silicon(BaSi)

    Barium-Silicon (BaSi)

    Inokulan barium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulan barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsium, ing iklan

  • Nodulizer(ReMgSiFe)

    Nodulizer (ReMgSiFe)

    Nodulizer minangka kecanduan sing bisa ningkatake pembentukan grafit spheroidal saka potongan grafit ing proses produksi. Bisa nyengkuyung grafit spheroidal lan nambah jumlah grafit spheroidal saengga sifat mekanik bisa ditambah. Akibate, duktilitas lan angel

  • Strontium-Silicon(SrSi)

    Strontium-Silicon (SrSi)

    Agen nuklear strontium silikon Ferro minangka jinis paduan adhedhasar FeSi sing ngemot barium lan kalsium tartamtu, bisa nyuda fenomena hawa anyep, ngasilake residu sing sithik. Mula, inokulansi barium silikon Ferro luwih efektif tinimbang inokulan sing mung ngemot kalsum

  • Calcium-Silicon(CaSi)

    Kalsium-Silikon (CaSi)

    Silikon Kalsium Deoxidizer kasusun saka unsur silikon, kalsium lan zat besi, minangka senyawa deoxidizer, agen desulfurisasi. Iki digunakake kanthi akeh ing baja berkualitas tinggi, baja karbon rendah, produksi baja tahan karat lan paduan dasar nikel, paduan titanium lan produksi paduan khusus liyane.

  • Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magnesium-Silicon (MgSi)

    Magro silikon ferro Nodulizer lagi nyipta campuran aloi saka bumi, magnesium, silikon lan kalsium langka. Nodulizer magnesium silikon Ferro minangka nodulizer sing apik banget kanthi efek deoksidasi lan desulfurisasi sing kuat. Ferrosilicon, Ce + La mish metal utawa Ferrosilicon lan magnesium bumi langka yaiku

  • FerroSilicon

    FerroSilicon

    Ferrosilicon minangka jinis ferroalloy sing digawe kanthi nyuda silika utawa pasir kanthi coke nalika ana wesi. Sumber wesi sing khas yaiku besi besi utawa skala tungku. Ferrosilicons kanthi isi silikon nganti udakara 15% digawe ing tungku jeblugan kanthi bata bata geni.

  • FerroManganese

    FerroManganese

    Ferromanganese minangka jinis ferroalloy sing kasusun saka wesi lan mangan. Digawe kanthi panas campuran campuran oksida MnO2 lan Fe2O3, kanthi karbon, biasane minangka batubara lan kokas, ing tungku jeblugan utawa sistem tungku tungku listrik, diarani tungku lengkungan sing direndhem.

  • FerroChrome

    FerroChrome

    Ferrochrome (FeCr) minangka campuran kromium lan wesi sing ngemot antara 50% lan 70% kromium. Luwih saka 80% ferrochrome ing donya digunakake ing produksi baja tahan karat. Miturut konten karbon, bisa dipérang dadi: Ferrochrome karbon tinggi / HCFeCr (C: 4% -8%), Ferrochrome karbon menengah / MCFeCr (C: 1% -4%), Ferrochrome karbon rendah / LCFeCr (C: 0.25 % -0.5%), Ferrochrome karbon mikro / MCFeCr: (C: 0,03-0,15%). China kanggo nambah proporsi produksi ferrochrome ing donya.

  • Ferro Molybdenum

    Ferro Molybdenum

    Ferromolybdenum minangka ferroalloy sing kasusun saka molibdenum lan wesi, umume ngemot molibdenum 50 ~ 60%, digunakake minangka aditif paduan ing gaweyan baja. Panggunaane utamane yaiku nggawe baja minangka aditif unsur molibdenum. Tambahan molibdenum ing waja bisa nggawe baja duwe seragam kristal sing apik