Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • Cut Wire Shot/New Wire

    Tembak Kawat Potong / Kabel Anyar

    Cut Wire Shot diprodhuksi saka kawat berkualitas tinggi sing dipotong nganti udakara padha karo diametere. Kawat sing digunakake kanggo ngasilake Cut Wire Shot bisa digawe saka Baja Karbon, Baja Karat, Aluminium, Seng, Paduan Nikel, Tembaga utawa paduan logam liyane. Isih duwe sudhut sing landhep saka nglereni

  • Cut Wire Shot/Used Wire

    Dipotong Kawat / Kawat Guna

    Tembakan kawat baja sing didaur ulang yaiku produk sing nggunakake bahan daur ulang, biayane luwih murah, lan angel ngasilake produk presisi tinggi, produk jenis iki mung bisa digunakake kanggo ngresiki permukaan pemeran. Umume ana ing umum wilayah. Kanggo pelanggan sing ora duwe spesial