Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Hubungi Kita

KELOMPOK FENG ERDA

Anak Perusahaan:

Tengzhou Feng Erda Metal Products Co., Ltd. 
Tengzhou De Li Fu Casting Material Co., Ltd.

Pusat Distribusi Ekspor Headoffice

No.2699 Qingpi Road, Kota Tengzhou, Provinsi Shandong, China-277512

Telp: 0086-632-5985228 

Fax: 0086-632-5699429 

Kepiye cara ngunjungi kita

Kanthi sepur kanthi kecepatan tinggi:

Stasiun Tengzhou Dong: 30 menit kanthi mobil

Stasiun ZaoZhuang: 1 jam perjalanan mobil

Liwat udara:

Bandara XuZhou: 1,5 jam nganggo mobil

Bandara JiNan: 3 jam perjalanan mobil

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita