Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128

Bantalan Grit Baja Sudut

Katrangan singkat:

Bearing Angular Steel Grit digawe saka brokened Bearing plate. Baja bantalan nduweni elemen Cr, Mo sing langka, stabilitas apik ing njero struktur. Grit baja anguler nduweni kinerja stabil sing dhuwur, resistensi ageman sing dhuwur, umur kerja 2,5 kali suwene grit baja karbon dhuwur lan carbin kurang


Detail Produk

Tag Produk

Model / Ukuran:G12-G150 Φ0.1mm-2.8mm

Detail Produk:

Bearing Angular Steel Grit digawe saka brokened Bearing plate. Baja bantalan nduweni elemen Cr, Mo sing langka, stabilitas apik ing njero struktur. Grit baja anguler nduweni kinerja stabil sing dhuwur, resistensi ageman sing dhuwur, umur kerja 2,5 kali suwene grit baja karbon dhuwur lan grit baja karbin kurang.

Spesifikasi Kunci:

PROYEK

SPESIFIKASI

METODE UJI

KOMPOSISI KIMIA

C

0,65-1,2%

P

0,025%

ISO 9556: 1989

ISO 439: 1982

ISO 629: 1982

ISO 10714: 1992

 

Si

0,15-0,6%

Cr

0,2-0,4%

 

 

Mbak

0.45-0.85%

Mo

0,1-0,15%

 

 

S

0,025%

Ni

/

 

MIKROTRUKTUR

Sorbite dirusak homogen

GB / T 19816.5-2005

Kapadhetan

≥7,4g / cm³

GB / T 19816.4-2005

Eksternal

Wangun rata, sudhut amba, sudut sing tajem

Visual

KASUS

HV: 600-700 (HRC55-60)

HV: 700-810 (HRC60-65)

GB / T 19816.3-2005

Kaluwihan lan Aplikasi

① Bantalan grit baja sudut stabil ing materi, komposisine apik banget, lan ngemot elemen langka Cr Mo, Kekerasan dhuwur, utamane cocog kanggo nggawe kapal lan pipa lan papan kerja liyane.

②Nganggo proses produksi grit baja sudut beda-beda, proses produksi ora ngganti komposisi bahan baku lan karakteristik.

③ Digunakake khusus kanggo nglereni granit lan bisa mbantu pelanggan entuk efisiensi nglereni luwih cepet lan permukaan nglereni sing luwih apik amarga ujung sing landhep, ukuran seragam lan resistensi nyandhang sing apik.

④Gawe grit baja sudut ora gampang dipecah, bledug cilik, bisa kanthi efektif ningkatake lingkungan kerja lokakarya blasting pasir, nyuda beban perlindungan lingkungan sing nglumpukake bledug, lan kesehatan.

⑤ Grit baja anyar iki digawe saka baja sing dipotong sing njaga Negara sing FORGING, nanging ora negara CASTING. Kanthi proses profesional perawatan quenching, crushing, sieving lan panas khusus, grit kaya kasebut nuduhake bentuk sudut kanthi fitur resistensi abrasif lan duktilitas dampak. Sajrone panggunaan, kabukten manawa bentuk sudut grit bakal dadi busur, sing cocog kanggo medhunake permukaan oksigen, reresik permukaan lan peening permukaan, supaya bisa nambah efisiensi blasting lan kualitas nutupi, lan kanggo nyuda energi kinetik cat, konsumsi sing kasar lan sapanunggalane, uga kanggo nambah umur nganggo bagean.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita