Telpon
0086-632-5985228
E-mail
china_b@fengerda.com
WhatsApp
0086-18663201128
  • High Carbon Angular Steel Grit

    Karbon Steel Grit Dhuwur

    Grit baja sudut amba karbon digawe saka tembaga baja karbon dhuwur. Tembakan baja sing dikepeng dadi grit granular lan sabanjure dikepengini dadi telung hardness (GH, GL lan GP) sing beda kanggo aplikasi sing beda-beda. Grit baja karbon dhuwur digunakake minangka media kanggo diskali

  • Low Carbon Angular Steel Grit

    Kisi Baja Sudut Karbon Kurang

    Grit baja sudut amba karbon diprodhuksi saka baja karbon sithik
    nembak. nembak baja sing remuk nganti granit. Gratis cacat amarga perawatan panas amarga perawatan tambahan ora perlu.

  • Bearing Angular Steel Grit

    Bantalan Grit Baja Sudut

    Bearing Angular Steel Grit digawe saka brokened Bearing plate. Baja bantalan nduweni elemen Cr, Mo sing langka, stabilitas apik ing njero struktur. Grit baja anguler nduweni kinerja stabil sing dhuwur, resistensi ageman sing dhuwur, umur kerja 2,5 kali suwene grit baja karbon dhuwur lan carbin kurang